Nattens outfit

Såhär ser en glamour-drottning ut när hon sover.
• Stilren svart Street Church-tisha (äger tom två för att alltid kunna maxa stilen)
• Svarta bågar af märket Osiris af Specsavers med gröna fräsiga detaljer.
• Trosor i säker grå färg, klassisk modell
• Frisyr à la Morgonstund har guld i mun. Denna frisyren fixas väldigt enkelt om du har liknande hårtyp som mig; alltså bångstyrigt lockigt! Då är det bara att gå till bädds med antingen blött eller torrt hår, fett eller nytvättat. Sammanfattningsvis skulle man egentligen kunna säga att du aldrig kan göra fel!

Har du inte bångstyrigt lockigt hår kommer här en beskrivning på hur man gör i endast ETT steg!
1. Gå till något av dina päron (inte de i fruktskålen) och be han/hon att åka en tidsmaskin bakåt i tiden och para sig med någon annan med säkrare anlagskort. (STOR PARANTES: Behöver möjligtvis inte vara direktgenerationen som står för rätt anlag. Titta bara på mig - Inte ett lockigt hårstrå på någon av mina pärons kroppar!) Fixat!

Tankar slår mig nu, varför jag inte startar en hår/frisör blogg?!


Från öster ut på stäppen drog en väldig här mot Iran



Hört i Täljetokstan.
Ung fräsch kvinna ~21: 90 dagars busskort till en vuxen, tack.
Manlig kassör ~25: Okej. *Säger svindyrt pris och fortsätter*: Vill du ha något mer? Inte som att du skulle behöva handla något mer hehe...
Den snygga unga mön fortfarande ~21: Nää, hehe. *Skrattar gott åt skämtet.* Om du inte har en rabatt?!


Om vi hörde hjärtat slå, skulle vi lyssna då?

Har spenderat aftonen med den skånske skönsjungande mannen på bilden längst ner i detta inlägg. (När man blöggar från ajfånen placeras bilden alltid längst ner..)

Han är så smart den där Jonte, som jag kallar honom i vardagliga sammanhang, för han har nämligen gjort en grej som jag ska göra när jag släpper en skiva. Att döpa ett litet trevligt musikstycke till Intro, ha det som första spår på skivan och sen är problemet med vilken låt man ska öppna sina konserter med som bortblåst! Tada!

Nu kanske ni fastnade lite bland orden: när jag släpper en skiva. Kanske skrattar ni? Eller gråter frustationstårar? För den här fabulösa queenen kan mycket hon, men sjunga - där går gränsen!
Då ska jag berätta för er: Så fort jag har blivit tillräckligt känd utanför Södertälyeahs gränser kommer alla vilja göra en skiva med mig ändå! Tänk lite Rebecca och It's Fraaajdej Fraaajdeäeäj!
Det kommer ske okej?!



 


He became the lowest to show us glory in the highest



DAGENS TIPS! DAGENS TIPS! TRALALALALLA! DAGENS TIPS!

Den fantastiskt mysiga högtiden julen närmar sig med stormsteg! Dock uppstår samma problem i mitt liv varje år. VAR ÄR ALLA BRA JULSKIVOR?! Inga andra låtar och skivor lyssnar man på lika många gånger som dessa julskivor. Samma album om och om igen, år efter år...

MEN, härom året hittade jag den bästa julskivan i mitt liv. Jag tipsar om den varje jul, men till alla nytillkomna fanz så vill jag ju självklart dela med mig av allt det goda livet har att erbjuda!

Här är den på Spotten.
Men låt bli att ha så höga förväntingar så blir den bättre, promise!

You've got a friend

Var ärade kära läsargäng!

Ville bara meddela att jag har köpt mig en ny favorit-vän. Är han inte bedårande så säg? Så ni andra kanske får stå lite vid sidan av under en tid...



Tick-Tack för visad förståelse!




(Ps. 1. Sen när blev jag så himla pinsamt ordvitsig?!
Ps. 2. Sen när tar en klocka upp en människas tid? Inte direkt som att jag sitter med honom och samtalar eller leker? )

Så mycket bättre om vi är tillsammans

Queen E är åter på plats i sitt konungarike efter ett mycket angenämt veckoslut tillsammans med mycket goda vänner på annan ort. Aktiviteter värda att nämna är ju föregående gästblogginlägg (ett tips är att gå in på Hannas blogg för där har jag gästbloggat!), årets premiärjulbord, New Girl-marathon, Ligretto-spelande och självklart utmärkt sällskap!



Hannah Montana och Bullens bekännelser som jag kallar dem.


Lööööööv

 


Gästis skriver!

Hallo BLOGGEN!
Hanna som skriver!
Do you know that det var jag som fick Ewster till att börja blogga?!
SAY WHAAAT?!! Tänker ni då! Jag vet det kommer lite plötsligt, men för eller senare måste sanningen fram!

Betyder detta då att ewster har lärt sig allt ifrån dig då Hanna? - Ja min vän! Det stämmer.

Men nog om det.. Tänkte nu beskriva Evvis aka EWSTER, hur jag uppfattar denna tjej, vän och häftiga brud!

Hon är:
- Inte bara cool, utan MEGA cool!
- Inte bara snäll, utan MEGA snäll
- Inte bara snygg, utan MEGA snygg!

Och hon kan verkligen det där med att blogga!

See yaaaa!

Jag är en liten fjärilslarv som legat och förpuppat mig


HOLA!

Idag mina vänner skedde det som icke får ske.

All min tonårs-osäkerhet var som bortblåst och jag blev så självsäker att jag, trots flera år i kassan på Ica, tog mig friheten att dra ett kassa-skämt. Ett skämt man drar när man betalar i kassan ni vet. Ordvitsar sig fram eller försöker få köpet billigare (genom ett skämt). Det sistnämnde är min kategori för dagen. Vi låter resten vara osagt.

FY!

Man måste härma dom som orkar, dom som fortsätter ändå


Vänner!

Nu kommer det som ni har väntat på i år och dar! Tittat efter överallt. Det som ni har suktat efter. Det ni har svettas över. Legat och vridit er om nätterna i längtan efter.



BAMBAMBAM!

Min Marabou-top-3 på ett officiellt ställe!

Nummer 3: Mintkrokant
Nummer 2: Apelsin-krokant
Nummer 1: Original (alltså inget slår original!!!!)

Hur man blir en känd bloggerska del 3



Som känd bloggerska gäller det ju att hänga med. Därför har jag börjat titta på denna serie som ALLA tydligen gör. Så det är ju bara att haka på liksom.


Igår var denna drottningen ute och shakade what my father in heaven gave me. Vilket inte var så lätt när musiken stannade av min kungliga närvaro.


Glid i frid.

Around the world

Min beundrarskara växer och har sakta men säkert krupit upp i åldrarna.
Idag när jag satte mig på bussen var en kvinna ~50 snabb framme och kommenterade imponerat min frisyr (se bild)
"Hej Lilla My, hur gör du den där frisyren?"
Jag svarade enkelt: "Jag bara slängde upp allt i en tofs."
"Inga hårnålar alltså?!"
"Nope"
Dock undvek jag att avslöja mina hemliga ingredienser. Men dessa tänkte jag dela exklusivt med er mina kära bloggläsare!!

Håll i hatten nu kör vi:
1.Duscha inte håret på tre dagar så det blir sådär riktigt härligt fett så det känns som att man skulle kunna bre en smörgås med det och vips så fäster det sig själv kvar i tofsen!
2. Dekorera det hela med ett vitt stickat pannband för att hålla de korta hårpartierna längst fram i pannan på plats då dessa ännu inte blivit tillräckligt fettiga för steg 1.
3. Visa upp dig för allt och alla!


Och som ni kanske har skymtat på bilden bär jag glasögon. Nu kanske ni tänker.
"What is that for jerk-fasoner?"
Då ska jag berätta för er att alla som ÄR NÅGOT har glasögon.
Jag är närsynt.


Who's that girl?

Efter över 10 års mobilanvändande kör jag fortfarande på: "Jaha, jag fick ett sms, aha, det stod så och så, jag svarar sen." Hur ofta kommer jag ihåg att svara? Typ aldrig! Oftast går det bara några timmar innan jag kommer på mig själv och min glömska men ibland kan det gå dagar! Man skulle kunna tycka (och så tycker även jag!) att jag borde ha lärt mig av mina egna misstag men icke sa Nicke.

I detta fall passar uttrycket "Det är svårt att lära gamla hundar att sitta" väldigt bra in. Så alla ni där ute som vandrar på livets stigar; lär er saker innan ni fyller 10, annars är det kört!

Med vänliga visdomsord
Eder Livsguru Ewster


Hur man blir en känd bloggerska del 2

Hej vänner och ytliga bekanta!

Det var ju det här med att bli känd! Och nu har vi kommit till del 2 i hur man blir en kändiz i the big big blog wöööörld. Och det är en del som har pågått ett tag här på bloggen nu: att ladda upp foton ifrån mitt formidabla life(=liv på engelska). Nu känner jag att jag måste ju ha en bild med i detta inlägget eftersom det handlar om bilder. Så ni får en bild på min absoluta favorithamburgare genom tiderna (dock är den mindre varitanten men riktiga favorit haha!)! Känner ni hur det vattnas i munnen? Jag dreglar! Graciöst I know!



Vad pågår i Queen Ewsters liv just nu? Jag är på slutklämmen av en så jämn och nervpirrande men framför allt prestigfull Wordfeud-match. Hjärtat slår några extraslag in för de avgörande dragen. Johan, om du läser det här: LÄGG DÅÅÅÅÅÅ!! (Men lägg något dåligt, okej?)


Hångel och smek!

This is your life, are you who you wanna be?



Har jag nämnt att jag är populär? Ett i määäängden av beundrarbrev.