24 jordsnurr

Hej undersåtar!

Tack för alla gratulationer i samband med min 24:de födelsedag. 24 jordsnurr. 24 somrar. 24 bast. Whatever. Jag firade den i alla fall med min närmaste hovkrets på en restaurang i centrala Södertälyeah. Efteråt hade jag bokat in en stor konsert med Timbuktu mitt i stan till min födelsedagsära. Gratis för alla i mitt rike. Fint ska det vara när Queen Ewster fyller år.

Tack alla ni.
Tack hovet.
Tack Timbuktu.
Tack-kram ifrån Queen Ewster

Ps. Jag har sakta men säkert börja lägga GBG under mina fötter. Såg en idag med en GBG-tatuering på halsen. Kanske något att satsa på? Gööööörbra.

Göteborgs enväldes drottning

Namn: Evelina 
Drömförnamn: Ewster
Drömefternamn: the Queen 
 
Någon som känner någon som känner någon som kan fixa ett namnbyte? Det finns en drottning här ute i landet som skulle bli riktigt rejält glad. Och evigt tacksam. 
 
Annars så förbereder jag mig för att ta mig an mitt nästa mål: Göteborg. Denna region ska läggas under mina fötter och jag ska härska med envälde och ett gäng härskartekniker. Har du tips på härskartekniker? Ring någon av mina sekreterare tack.
 
Ja, eller inte riktigt envälde utan snarare tvåvälde då Göteborg redan har en konung som regerar: Håkan Hellström. Göteborgs folkvalde musikkonung. Tillsammans, sida vid sida och med hjälp av en drös härskartekniker, ska vi alltså råda. Jag och Håkan "Kingen" Hellström. <3
 
Gbg-queenen
Ewster 
 

Sommaren i City

Hej mina skatter! Hur mår era katter?
 
Sommaren fortlider i sin otroliga värme. Jag svettas. Och jag svettas. Och jag svettas. Och sen badar jag emellanåt. Dessutom extraknäcker jag med Sveriges dåtid. Fantastiska sommar-Sverige. I lööööv ya!
 
Beröm är ju en stor vanlighet i mitt liv as Queen. Senaste höjd-komplimangen jag har fått höra är angående mina tänder. Som jag tidigare har fått vissa svårtolkade komplimanger för. Läs här tex. Men nu fick jag höra följande: 
"Alltså, du har så fina tänder. Har jag sagt det förut? Det måste du ju få höra ofta." Kärlek till dig som sade detta! <3
 
Dagens tips: Fortsätt simma! Och ta det lugnt i solen! Dansa i skymningen! Cykla enhjuling! Lev livet!
 

RSS 2.0