Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Hej alla fanzzzz!
Vad har hänt i drottningens liv sedan sist?
  • Min blomma har dött. Tips: Ge mig aldrig en blomma som behöver regelbunden vattning... (mina hushållerskor klarar inte av det, de går liksom om varandra, borde läxa upp dem!)
  • Jag har sagt upp mig från mitt enda fasta jobb och kör all in på att vara vikarie. Flott!
  • Har hört att det är 26 grader på Rhodos så jag tror jag tar mitt privatflyg (som jag låter några hundra till åka med i) och åker dit på söndag.
  • Sett en av de bästa filmerna i hela mitt liv på bio (vad annars?): Crazy Stupid Love.
  • Jaa, och så var det det här med alla ni fanz som hänger utanför mitt hus dag och natt. LOVE YA!
Peace and lööööv!
Yours truly 
The Famous (sooooon to be i alla fall) Queen

Lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen


Som tidigare nämnt, komplimangerna haglar in så fort jag sprider min glans i ett sammanhang. Dock tvistade dets igår på dagis hurvida mitt hårband var fint eller inte. (Ett litet urval, verkade ha blivit dagens snackis (well, i'm always in the middle..."): "Varför har du den där saken i håret?!" "Tycker ni inte att det är fint?" "NEJ!" "Åh, det där blommiga är så fint.") Barn är allitd ärliga kan man säga, förutom när det gäller tråkiga saker såsom tvätta händerna, kissa och äta mat.. Då släpper helt plötsligt ärligheten och det ljugs tills deras tungor blir helt svarta.
Dagens favoritkommentar tänkte jag ändå dela med er mina trogna läsare (än så länge ser statistiken trygg och stabil ut men det krävs mer för att bli känd! Har en del punkter att jobba på, återkommer om det!).


"Jag tycker att din röst är jättefin."
Har aldrig fått en liknanade kommentar i hela mitt liv. Hur någon nu hade kunnat missa min graciösa röst?!



Tänkte även försöka ge er en inblick i mina djupa vackra ögon. Dock har min i övrigt perfekta dator en superdåligt upplösande kamera. Så well. Let's call it A Teaser!



På radion sjunger nån nu om hur mycket hon vill ha din kärlek


(Verkar ha fastnat i tanken på att han var 23 år och snygg och in löööv with me. Och nu kommer en till EFTERLYSNING! Någon som vet någon som är bra på samtalsterapi? Det ska vara svårt att få en tid = populär och svindyrt, endast det bästa är gott nog åt viktiga mig!)



(Vi behöver väl inte sprida det här till så många eeeeeheehehehe.....?!)

Femton minuters perfektion i jakt på samma sensation


Det är många som frågar mig hur det gick med den äldre mannen...

Vadå, är ni förvånade över att jag har en kille på g? Ni vet väl att jag alltid har killar efter mig! De står bakom mig dag som natt och dreglar och bönar och ber att jag åtminstone ska säga hej till dem. Jag ignorerar iskallt. Det är så man kommer någonstans i livet ska ni veta, ignorera och verka svårfångad. Funkar alltid!

Back to the old man. Med sina enorma flirtkunskaper fick han mig att ta emot en lapp med hans nummer på. Killarna som stod bakom mig blev enormt avundsjuka men de kanske kan lära sig lite raggningsknep av en erfaren man.

Nu kommer vi till problemet. Och en EFTERLYSNING! Jag har tappat bort lappen med numret på. Har ni sett den? Hittelön på 1000000 kr till den som hittar den!

Waiting for my chance to come

Komplimanger, som ni säkert förstår, hör ju till vardagen för en glamourdrottning som mig. Men tänkte ändå dela med mig av en som jag fick mottaga i dag när jag volontärarbetade ("Allt vad ni vill att andra ska göra för er det ska ni också göra för dem" Om jag får lov att citera Bibeln här för att upphöja mig själv lite. Vänta, ja, det får jag ju, det är ju min blogg!) på min kyrkas Second Hand. En något (läs mycket) äldre man (tänk gubbe) ska betala en ganska stor summa pengar och håller på att bläddra för fullt i sin plånbok. Han kommer av sig och jag upprepar summan på nytt. Han svarar lite släpande. "Det är svårt att koncentrera sig när man drunknar i dina djupa ögon." Jag försökte låtsas att han var 23 år och jättesnygg och in lööööv with me. Gick sådär.

Nej, nu har jag ingen tid att sitta här. Måste förbereda mig inför ännu en natt i mitt glamorösa jobba-fyra-lördagsnätter-på-rad-vikarieliv. Ciao!

Bonde is looking for a wifiewify

Jag är en såndär som väldigt väldigt väldigt sällan följer ett program på tv. Det kan gå måååånader utan att jag tittar en endast stund på tv. Häromdagen när jag inte hade kollat på flera veckor kände jag såhär: (HÅLL I HATTEN NU!) Åååh, vad det var kul när det blev reklam! Jag analyserar allitd varje ny reklam in i minst detalj, plockar isär och granskar allt. (Vill slänga iväg ett tack till Lars, my old marknadsföringslärare för det. Eller borde jag säga tack?)

Ja, det jag egentligen vill komma fram till här är att när jag väl följer ett program så ska det göras ordentligt! Jag får inte missa ett endaste avsnitt och jag läser gärna på en massa saker runt omkring så man verkligen är ingottad i det. Det utvalda programmet som jag följer i höst (och har gjort många höstar förut) är Bonde söker fru.
ÅÅååååh! Blir liksom glad när jag tänker på det!

Här kommer en kort analys på årets bönder.
- Fredrik, han är ju sjukt söt och så pinsamt blyg att jag bara vill sjunka genom jorden.

- Per-Olov är precis en sådan man jag vill ha när jag blir stor (tror jag, jag ju inte varit så gammal än)

- Johanna, charmig som få och om man var lagd åt det hållet hade jag nog inte tackat nej till henne!

- Pär-Ola. Alltså han är min favorit. Varför? Han är ärlig som få och levererar!

"Vill du öva på att göra barn?" (Jag lägger av ett JÄTTEHÖGT skratt hemma. Mamma gör detsamma på övervåningen (Varför tittade vi inte tillsammans kan jag fråga mig efter det?!))

"Vet din mamma om att du är här?" Frågar han sedan en tjej på 23 år.

Vilken säsong det kommer blir. Jag håller alla tummar för löööööööööööv!

Den här världen är död låt oss måla den röd låt oss måla den blå vi är bättre än grå



The Ewster girl is back on track.

Nytt alias. Ny blogg.

Det är bäst att man har ett catchigt namn på sin blogg så att man ens kan bli känd. Går liksom inte att bli känd under namn som Evelina. Josefine. Hanna. Klara. Sofie. Doris. Jo, Doris skulle funka. Sen är det ju klassiker som Blondinbella. Underbaraclara. Niotillfem. Osv. Ewster är perfekt. Och jag går ju redan under det namnet hos 5 personer. Bara 8 999 994 kvar att övertyga om min storhet. Perfekt! Jo, för det är känd jag tänker bli. Vad ska man annars ha för mål med att blogga?!

Ja, men här ska ni få läsa om mitt fabulösa liv som queen af Södertälyeah. 21 bastig tjej som bor i en flott villa lite på landet hemma hos mina päron (okej, där sjönk coolhetsgraden en viss grad… massa grader). Men vet ni? Jag gillar att bo hemma! Det är mysigt, det är bekvämt och man blir ompysslad när man är sjuk eller har kaos i sitt liv för att man har typ 4 vikariejobb. Och man behöver inte göra som föräldrarna säger i så många lägen (man ska ställa upp och städa och diska och sånt, det är allmänt hyfs!) typ när de tjatar på att man ska börja plugga. Då är det bara att sätta ner sin lilla fot och säga med bestämd röst: “I’m 21 mom, jag BESTÄMMER själv.” Och så kan hon inte göra nått mer åt saken. Fint.

See ya out there i dimman! Eller på klara dagar. Lättare att se nått då!
Köss

RSS 2.0