Kort och gott

Jag älskar hur mina fanz (ni alltså <3) berikar mitt liv på olika sätt. Som när det trogna fanet Jakob kallade mig QE. Kort för Queen Ewster. Hur ballt är inte det? (Rätt svar: allt som har med Queen Ewster är ballt). 
 
Liksom mitt nya balla smeknamn är kort, så äro även detta inlägg. 
GIF (Glid I Frid)
QE

Den jeansbeklädde drottningen

En såndär helig och härlig och magisk stund när en provar ETT par jeans på Second Hand och de sitter som en smäck. Är man expert så är man. 
 
Bör tilläggas att jag och min trogne tjänare Linn började vår shoppingur med att beskriva aktiviteten "att handla jeans" som att ta Second Hand-shoppingen till en ny, mer avancerad och mer vågad nivå. Såklart var eder drottning expert på detta. 
 
MVH
Queen Ewster
Den jeansbeklädde Drottningen

Ännu ett fan

Hej min fanzzz! ^^
 
Igår var en såndär helt vanlig dag då äldre kvinna (typ tant) med hund samtalade med mig på bussen (den röda limousinen). Föjande sa hon: 
"Jag känner igen dig, eller hur var du med i tidningen för ett tag sedan? Du hade varit någonstans."
Jo, men det var jag och detta Någonstans var ett land som heter Zimbabwe och det ligger i Afrikat som jag har erövrat och lagt under mina kungliga fötter och som jag numera kallar Queen Ewsters Hövdingadöme. Typ så. 
 
När jag klev av bussen/limousinen hjälpte jag såklart kvinnan/tanten med hennes väskor medan hon fifflade med hunden. Innan vi skildes åt sade hon. 
"Vet du varför jag kände igen dig? Det är för att du är så söt!"
Naaaaaaaaaaw. 
 
Jag har alltså börjat bekanta mig med ännu ett nyblivet fan. Finns det nått finare? Tror inte det. 
 
Kärlek till alla gamla och nya fanz därute. <3

RSS 2.0