En kommentar i real tid

När jag var i Göteborg för ett par år sedan upplevde jag möjligtvis den VÄRSTA vinterdagen i mitt snart 25-åriga liv (och då har jag upplevt mycket ni vet). Det var väldans mycket snö och de tio minusgraderna gick verkligen in i märg och ben (ni vet sådär som en alltid har sagt men aldrig upplevt). Det var som om ett gäng små små istappar cirkulerade i luften, runt runt och siktade på ens ansikte.

Missförstå mig inte nu, ÄLSKAR snö, men den kylan. Har aldrig upplevt liknande. (Okej, kanske den där veckan i Funäsdalen där det var sån kyla+storm VARJE dag i backen. :)))))

Okej, fokus. Sedan jag flyttade till GBG i höstas har jag fått reda på den hårda vägen (som med regnet) att det är vanligt att det är i princip snöfritt på vintrarna. Detta har stämt denna vinter då jag varken har sett frost eller snö i den här staden. Tills igår när det snöade i ca 30 minuter, dock smälte det direkt när det landade på marken. Men IDAG när jag hade tränat DÅ hade det SNÖAT. Och snön ligger kvar på marken. Kan nu somna lycklig. Tyvärr med vetskapen om att snön kommer ha smält bort till imorgon. Men om en lever i nuet = lycklig!

Lycklig drottning checkar ut.
Queen Ewster

Ewsters eminenta årsresume

Här kommer en såndära klassisk årsresume som alla *coola* bloggare slänger ut såhär i början av ett nytt år. Läs och njut mina kära undersåtar. <3
 
Beskriv året med tre ord.
Stor, mäktig och god. Ja, talar om mig själv och mina prestationer nu. 

Så gick det med karriären under året. 

Tjohohoho! Var ska en börja? GBG är lagt under mina kungliga fötter och jag kan känna Amerikat dofta över Atlanten. Eller kanske snarare viska: "Come over here and ruuuule, PLEASE" *desperat viskning*

Så gick det med relationerna under året.

Tjänarna har varit mig trogna. Södertälyeah är alltid under kontroll när jag besöker mitt ursprungsrike (ps. kommer alltid ligga mig närmast mitt kungliga hjärta). Har givetvis skaffat ett gäng trogna tjänare i Götet + har en bunt andra människor lindade runt mitt royala finger + att alla övriga också älskar mig. Stabilt som vanligt alltså. 


Nya personer i mitt liv.

Se frågan ovan. Nyfunna tjänare + dyrkare = mitt dagliga liv. 


Bästa resan.
Komma hem till mitt hjärte-rike Södertälyeah efter sex månader som Queen af Zimsalabim. Borta bra men hemma bäst. Men med vetskapen om att mitt rike därnere är i mitt hårda järngrepp trygga händer och att min position som Queen icke är hotad. 


Bästa köpet.
Mitt nya 12-vånings palats i vit puts/smaragd/diamant med utsikt över HELA mitt göteborgiska konungarike. Detta är en Queen som vet hur en har kontroll. 


Det borde jag gjort mer av.
Jag är ju ganska fulländad om jag får säga det själv men ja, det skulle väl vara att ha tagit över en större del av världen. 


Det borde jag gjort mindre av.
Bestämt över andra? Nja, då skulle inget bli gjort här i världen! Sicken tur att jag finns. 


Största insikten under 2014.
Här får jag nog hänvisa till föregående inlägg om Det Ständiga Regnet i Göteborg och hur en bör handskas med det på göteborgares vis. Kika in det vet ja!


Det tar jag med mig in i 2015.
Ett riktigt STORT självförtroende. Och en STARK målmedvetenhet mot nya mål.



2015 - HERE I COME. QUEEN EWSTER ALLTSÅ. Hoho, är du där?


Hälsningar ifrån GBG-queenen

Efter fyra månader som GBG-queen har jag lärt mig följande: 
  • Det stämmer som fördomarna säger - det regnar ALLTID i Göteborg.
  • Paraply är en förbrukningsvara. En dag eller två, sedan är paraplyt ett minne blott. Stövlar och regnjacka är ett bättre skydd plus att chansen att peta någon i ögat på spårvagnen minskar avsevärt. 
  • GBG-bor ÄR tyvärr trevligare än 08-or. Tror detta är en ren genetisk fråga. Eller? 
  • Har tyvärr aldrig hört någon säga: "Är du gooooo eller?" på riktigt. Bara på låtsas. 
Gott nytt. Så hörs vi snart igen. 

RSS 2.0