You'd better shape up!

Queen Ewster presenterar det senaste inom magtröjsmode:

 


Hur man gör?
Du behöver: en t-shirt och en sax. KLIPP!

Vet ni vad som är det bästa med denna nya magtröjsmodell? Det är att den är multifunktionell! Tröttnar du på Ewsters klassiska magtröja kan du alltid trä den över huvudet som understa bilden visar och vips har du en annars sorts tröja. 

 


Jag vill passa på att be om ursäkt att den bilden är lite överretuscherad. Det här med retuscheringen, ingen har några gränser alls för naturlig charm och skönhet nu för tiden!

XOXO
Queen Ewster


Once Upon A Time

Det var en gång en Drottning. Hon skulle,  i ett rojalistiskt ärende, fara ända till Sydafrika. Hon hade förberett sig länge för resan. Hon hade packat sin väska noga. Hon hade inga vapen i handbagaget (för det får man ju inte). Dagen för avresa ankom. Drottningen hade jätteont i halsen. Resan tog cirkus ett dygn. Drottningen sov ingenting. Drottningen blev sjukare och sjukare. Planet landade. Drottningen klev av. Men Drottningen fick inte komma in i landet. Ni läste rätt, men jag upprepar mig för er som kanske har lite svårt att ta in löpande text. Drottningen fick inte komma in i landet!!!!!!!!!!!!!! Någonting var uppenbarligen fel. Hon hade nämligen fastnat i en värmekamera. 
 
Demonstration av värmekamera (drottningens temperatur var mer som i det högra hörnet):
 
 
Hon blev ivägsläpad av två mumlande beväpnade sydafrikanska män. In i ett rum drog de henne. De tog tempen på henne. Hon charmade dem. Eller så hade hon ingen feber. Eller så charmade hon dem att tro att hon inte hade feber. Sak samma. Hon fick komma in i landet. Hurra.
 
Trodde ni att historien slutade bra nu? Fel. När hemresans datum nalkades började nämligen Drottningen få problem igen. Ingen ville låta henne åka hem igen. Alla älskade henne och hennes öppna hjärta och ville ha henne som Drottning af Sydafrika. Drottningen fick lova att hon en dag skulle erövra även det sydarikanska riket och bli även deras drottning. Då lät de henne gå. 

Snipp, snapp, snut (?!), så var sagan slut. 

There goes the fear again

Låt mig delge följande:

För några veckor sedan befann jag mig på Stockholm Arlanda Airport efter en av alla mina internationella resor. När jag var på väg att lämna bagageutlämningsområdet med välfyllda väskor, en jetlagad familj och en handfull betjänter i släptåg hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Våra vägar korsades.
Petter.
Han stannade och stirrade. Han började viska med okända människor för att få reda på om det hans ögon såg bara var vilda fantasier eller om det faktiskt var sant.
Befann han sig just i detta nu inom en tvåmeters-radie av Ewster the Queen?
Han kan skatta sig lycklig. Det var ju jag. I hans närhet.
 
Alltid ett nöje att få glädja. 
Queen Ewster
 

Läskigt värre

Här är en bild på när jag, mitt guldur och min rufsiga frisyr dricker en stor läsk.

Jag = Queen Ewster, Queen af Bloggland

Guldur = Ur af guld (Au i Periodiska Systemet).

Stor läsk = Stor rikedom.

Rufsig frisyr = Stanna inne hela dagen, kolla på film i sängen (Obs! Måste vara Smurfarna) och lös några korsord.


Ewsters Amerikanska Skola Del 2

Hello Sweden! Nu kan ni pusta ut! Queen Ewster is home and safe. Riket stod kvar, det ska ni alla ha en stor eloge för. Ni är undersåtar man kan lita på. *stolt*

Nedan kan ni skåda den nya amerikanifierade Ewster. Ser ni ingen skillnad?! Finnen på min vänstra kind är minsann odlad och grodd i Amerikat. 
 
 
Så ser alltså en amerikansk finne ut. Då har ni lärt er nått nytt i Queen Ewsters Amerikanska Skola. 
Varsågoda. Ingen orask. Osv.
Queen Ewster

Ewsters Amerikanska Skola Del 1

Hej världen!
Sandy är som bortblåst (det är nu ni ska skratta åt min ordvits) och livet har återgått till det normala här i Philly. Fast det kan ju vara svårt för er vanliga dödliga att föreställa hur det vanliga livet för en Queen ser ut. Tänk mycket guld, glitter och glamour och ni är en bra bit på vägen.


Som titeln på detta blogginlägg avslöjar så kommer detta inlägg vara starten på Ewsters Amerikanska Skola.

Här kommer del 1:
Såhär ser en amerikansk man ut när han kliar sig i rumpan.


RSS 2.0