Uppdrag avslutat.

Jag är återigen på säker mark i Queen Ewsters Rikes huvudstad tillika metropol: Södertälyeah. Jag känner mig väldigt nöjd och belåten med min affärresa till Göteborg. Alla uppdrag är utförda med goda resultat och jag har med mig många positiva besked inför framtiden. 
 
 
Jag är en stolt Drottning som äger denna klipphäll vid klarblått vatten och strålande sol. Jag är också en stolt och tacksam Drottning som har ett gäng stabila tjänare i Göteborg som gör allt för att staden ska vara något deras Härskare kan vara stolt över.
 
Den stolte Härskaren
Queen Ewster.
 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Jag drar en sväng till Göteborg över helgen. Har en del att business att ta tag i och styra upp och så vidare.

Ta hand om er kära undersåtar. Och trevlig helg!


You live in your own little world

Jag vet att ni är många där ute som vill vara som mig. Sorry, men ni kommer aldrig komma i närheten.

Dock finns det ett sätt för er vanliga dödliga att prova på livet som världens härskare. Nämligen spelet The Sims där man skapar en värld där man styr nästan allt som sker.

 
Låt mig få presentera familjen Pruttson som bor i "Queen Ewsters Rike" (obs, låtsasversionen av mitt rike allså!). Familjen består av numera framlidne mamma Daisy (förolyckades när hon mekade med en stereo som fattade eld, tragiskt), familjefadern och författarbegåvningen Freddie, äldste sonen och målartalangen Bertman, onda dottern Skina, de ouppfostrade tvillingarna Twinny och Peggy samt ministingen Grytvald (låg i magen när bilden togs). 
 
Ut och lek drottningar nu!
Eder Riktiga Drottning
Queen Ewster

Killar jag vill dejta

Ni är många som tycker att Drottningen (jag alltså, drottningens anmärkning) bör skaffa sig en kung att binda sig och skaffa miljoner kungliga ättlingar tillsammans med. Men som världens snart mäktigaste kvinna har jag ju vissa krav. Här kommer en lista på män som uppfyller dessa och som jag skulle kunna tänka mig:

1. Håkan Hellström - Mannen. Myten. Legenden.

2. Anders eller Måns i Anders och Måns-duon - Skulle aldrig ha tråkigt.

3. Chuck Bass - För sitt hårda yttra men mjuka inre.

4. Seth Cohen eller Nick i New Girl - Deras charm <3

5. Ryan Gosling - For his body


RSS 2.0