Gör mig till den som du helst vill att jag ska vara


Har jag berättat att denna magiska kvinna besitter ett så kallat sjätte sinne?
Bevis:
Det är annandag, en sisådär 7-8 plusgrader varmt ute och ingen snö. Jag och mina coola kompisar har till och med bytt tillbaka till höst/vårjackorna och är på mellandagsreans första dag. Hela truppen är samlad utanför Weekday förutom en liten eftersläntrare som står i reakö inne i affären. Vi började prata om att jag, Ewster the Queen, har sett en kändis all by myself några veckor tidigare och fascinationen sitter liksom i fortfarande. Cool som jag är så klämmer jag ur mig: "Alltså, vi borde spana efter kändisar idag." Varpå min kompis Juliestrulie Cooper Nichol snabbt kollar sig omkring och kommer tillbaka med denna information: "Där är Oskar Linnros."
Jooosååå attt......

Jag hör ljudet från en trumma inom mig

Minns ni att jag i början av januari kom med första modetipset inför vårsäsongen?
Denna bild bör i alla fall fräscha upp minnet hos alla trögskallar som ej minns. Bilden är även länkad till nämnda inlägg.

image description


Jag har i alla fall en mycket trogen läsare som har tagit detta till sitt hjärta, begrundat det och även dragit tummen ur röven och praktiserat detta.

image description
Som er Quuen vill jag säga: Nu är det dags för er andra att börja mode-sera er. Jag vill inte ha några fans aka undersåtar som skämmer ut sig genom att inte slaviskt följa modet!


Och till Nidde: du ska nu få sitta en plats närmare mig i mitt konungarike.
Ses där!
Direkt från honörsbordet
Ewster

Vem du än är, vem du än är

Grattis på namnsdagen du av manligt eller kvinnligt (????) kön!


Gentle whisper in my ear

Hej alla mina älskade hår-fanz!

image description


Som överstående bild visar oss, börjar det definitivt bli dags att ansa buskaget. Om jag inte visste det innan idag, när jag fick det vilda fågelboet att stå rakt upp cirkus 1 decimeter, så vet jag det utan tvekan nu. Endast en riktig rishög i akut behov av klippning lyckas med det där.
Jag vet att jag inte brukar använda kraftuttryck så som buskage, fågelbo och rishög om mitt perfekt svall i vanliga fall, men är det i akut behov av ansning så måste jag ta i med hårdhandskarna när det kommer till beskrivning av nuläget.


Jag har ju hamnat lite vid sidan av när det gäller min bloggning... To busy being famous som jag brukar säga.

Vad har hänt sedan sist? Jag har gått och blivit en sjyyyk tjäääj. För att spara er på detaljerna så är det mycket snor, hosta enda från tårna och mycket Gossip Girl. Har även under dagen utvecklat halsont och lock för öronen, så nu lever jag mer i min egen värld än vad jag brukar. Häromnatten tror jag dessutom att någon hade lagt en ärta under mina sju madrasser för jag vaknade minst en gång i timmen...

Så, nu när ni vet hur illa ställt det är med mig förväntar jag mig minst 1000 tycka-synd-om-kommentarer från alla mina fanz!
Nu ska jag tycka synd om mig själv!
Host
Ewster

Och du & jag håller andan och håller händer i språnget



Hej all hair-lovers out there!
Minns ni att min blogg höll på att bli en frisörblogg?
Idag kom det ifatt mig igen.
Tjej 3 år: "Ditt hår är så fint och rufsigt."
Jag började förklara mitt "65-stegs-program till naturligt rufs" men hon var som bortblåst redan vid steg 4. Någon som vet hur det kommer sig..?

En bänkrad i en rastlös sen april

Asså GUUUUUUUUUUD. Förlåt, asså. OMG, jag är SÅÅÅÅ dålig på att uppdatera. FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT. Om jag fortsätter i den här takten kommer jag aldrig bli kändare. *slår mig stenhårt på baken med en flugsmällare*

Speciellt vill jag be om ursäkt till Mimster aka Desperata Tjejen numbero 1 som inte kommenterade bara en, eller två utan TRE gånger och bad mig om tips för hur man ska kunna komma över det här med postnummerbytet. Om det är något jag inte vill vara så är det en som lämnar stackars småtjejer ensamma med sina problem, dåligt för imagen!

Efter att tomhetskänslan hade lagt sig och jag åter igen funnit min naturligt stora grundstabilitet kom jag snabbt på svaret (ni ska veta att denna hjärna tänker snabbare än en miniräknare!!!!)((OBS: skojar ej))(((kanske överdriver lite))).

Med risk för att det kan vara lite känsligt att skriva detta på the world wide webb kan jag ge er lite små glimtar av vad ni ska göra för att komma över detta. Sen får ni pussla ihop det själva.
Hämnd. Ägg. Pistol. 23. Fis. Cykel. Fiol. Smula. Januari. Budbil. 03.30.

Underneath these clouds there's an ego

Ewster funderar...

Undrar om den som kom på tjugodag Knut tänkte på att det rimmar på att julen är slut..?!


Walk a mile in my shoes

GAAAAH!
Mitt annars stora, stabila ego-jag har fått sig en rejäl törn!
IDENTITETSKRISERNAS IDENTITETSKRIS!

Vi ska liksom byta postnummer?
Det är inte alls som att flytta och få ett nummer som kopplas ihop med det nya hemmet. Utan denna femsiffriga sifferlänga är något som hör ihop med huset och platsen man bor på.
Det känns typ som att jag ska byta födelsedag....

Förvirradtjej_90


Alla vill till himmelen men få vill ju dö

Hej mitt i natten!
Här kommer ett inlägg i modets anda.

Våren står runt hörnet och väntar, och jag, Ewster the Queen, your one and only guide to the fashion elite, bjuder nu mina älskade läsare (<3) på vårens hetaste accessoartips!

Jag kallar det "Gummisnoddar i en go röra runt din ena arm a la Posten".
Lite tips som ger den extra kryddan: Ta gärna runt 15-20 stycken för maxad effekt! Ett extra plus är att färgkombinationerna (även om jag visar ett enfärgat exempel) är oändliga och priset fantastiskt lågt (inte för att det spelar någon roll för mig, men en del måste ju befinna sig på samhällets bottenskikt).

Ut och rock the world nu brudar och grabbar!
Rock hugs
Eder stilbestämmare Ewster


Baby you're a firework, come and show them what you're worth



Hälsningar ifrån stressad busy-girl numbero uno.

(gillar ni att motivet på temat Harry P är några mynt så borde ni se det som det bara är några trolldrycksbehållare på, taga direkt från mugglarkemin...)

((gillar att min ajfån inte autocorrectar bort utan snarare ändrar till ordet girl eftersom jag använder det så mycket...))


Herr Olsson hade en bonnagård, iiiaa-iiaaa-åååh


God forsättning och välkomna till ett nytt år!

Som eran ständiga och enda stilguru vill jag tipsa om hur man skulle klätt granen under julen.
Som ni kan se på bilden här nedanför så gick våran i silfer och svart. Det var det enda riktiga!


image description


Har ni misslyckats?
Ring så tröstar jag!
Och det är ju faktiskt mer än en vecka kvar tills julen ska dansas ut. Ni hinner klä om den!

RSS 2.0