Where's your sting?

Mitt vanliga graciösa liv är åter i rullning. Bokstavligt talat.
Jag rullar till jobbet på min nya, exklusiva (såklart!) cykel (inte alls ärvd från min LILLEBROR), jag rullar på jobbet i min balla elbil och pengarna rullar in (såklart igen!). Det enda som inte rullar är min kropp när jag delar ut post i trapphus. Men man får ju betalt för att träna, vilket är en stor förmån som man inte kan tanka nej till eller klaga på heller för den delen.

SKÖT ER!
Ewster "I'm watching you" The Queen

Yorket


 
Och folk påstår att New York ska vara stort?! Pyttsan!
Jag, Ewster the Queen, håller staden i mina mäktiga händer. 
 

Here's my number, so call me maybe

Bloggappen funkar fortfarande inte. Men jag tar ater igen med er pa ordets resa, en traning i att anvanda fantasin i denna fotofixerade varld.

35 grader och stralande sol gjorde att vi valde att spendera dagen pa en strand. Av nagon anledning sadar. Lite rodbranda har vi nu atervant till city, vart ute och atit (fint ska det va!) och nu hanger vi i loungen/koket/datorrummet/vardagsrummet/hallen pa hostelet (lyxhotellet var det ja). Ute ar det fortfarande som att ga rakt in i en bastu, trots att klockan ar 22.30. Man vidgar sina vadervyar, det gor man.

Om tre dagar aterintar jag Sweden igen. If I still remember any swedish. Swedish = svensk? sverggee?

Good bye
Ewster

A million dollar baby

Har var det dott! Men det har inte jag gjort.
Sjalvklart har blogg.se gatt och gjort om sin hemsida och bloggappen funkar darmed inte. Tajmat. Verkligen.

Amerikaner leveverar fortfarande.Har kommer lite saker som gor att man alskar detta landet lite extra:
- Idag nar jag provade klader pa en valkand kedja (exklusiv avslojning av affaren: American Apperal) sa bokstavligen SPRANG expediten genom hela affaren, upp for trappan och tillbaka igen for att hamta en annan storlek. Valkommen till en drottnings liv.
- I Central Park har de en rollerbladsbana med egen DJ dar det verkade fritt fram att aka for vem som helst. Nyborjarna blandas med supertrixarna, hjalmarna med de oljeinsmorda kropparna och movsen avloser varandra. Favvosen var ju antingen pappan och dottern 10 ar som shakade loss utan rollerblads eller oljekillen med egen musik i lurarna som hade kroppsuppvisning.

Tar ni hand om mitt konungarike?
Ewster
The Queen

Ohlalalaa

Hänger med Picasso, Dali och grabbarna.



Concrete jungle where dreams are made of

Hi! (internationell halsning)
Wifi:et ar fortfarande ur funktion har pa vart hostel (las lyxhotell) sa ni far noja er med en berattelse ur verkliga livet:

Resan hit flot pa otroligt bra, trots acklig flygplansmat och svullna fotter. Visst ar vi fortfarande helt jetlaggade men det blir battre for varje dag (igar orkade vi vara uppe till 21.30!!), men allt detta ar vardsliga ting som vi kommer klara av att ga igenom. Dock verkar min trogne tronstjanare Harsprayen ha sagt sitt. Hen har tjanat mig, Queen Ewster, i flertalet ar nu, och innehallsmassigt hade hen klarat minst ett par ar till. Vi har vart pa otaliga resor tillsammans, men under 8-timmarsresan till Amerikat sade hens kropp stopp. Numera nar man sprayar med hen sa sprutar det bara en smal strale rakt fram och sprayningen blir saledes valdigt lokal. For att fa en jamn fordelning av sprayen har jag nu fatt spruta harspray forst i mina hander och sen fort, typ kasta upp det i haret innan det stelnar. Tyvarr blir det nog sa att jag kommer att fa begrava min van har i New York. RIP.

*Textpaus, tid for tarar*

Dags att gora stan osaker igen.
Ewster

NEEEEEW YOOOORK

Har sitter jag i det stora applet och kan inte skriva a, a och o. Exotiskt!
Vi lever, frodas och har det fantastiskt!
Idag ska vi in till karnan och hanga, frossa i Converse och ta pulsen pa storstan. Jag ska aven gora mina forsta strategiska steg for att bli Queen af New York.

Extra meddelande till alla medborgare i mitt konungarike:
Jag undrar hur ni kunde lata Sverige forlora i EM i fotboll igar?! Sa fort man lamnar sa slappar ni till!
Sa ta battre hand om mitt konungarike Sverige till jag kommer tillbaka. Annars.....

Hotfulla kramar
Ewster the Queen

Ps. Tyvarr har jag lite vardsliga problem med mitt wifi pa telefonen sa ni far forsoka halla er ett par dagar innan det kommer upp bilder.

Sjung om studentens lyyyyyckliga daaag

Som den pyssliga bloggdrottning jag är så skapade jag denna flask-student häromdagen. En snygg prydnad att ställa fram under sin studentmottagning. Och så slipper studenten känna sig ensam, för hen har en flask-student-kompis som också har tagit studenten. TJOHO!

Som ni vet vid det här laget så är jag väldigt generös, och jag tänkte självklart dela med mig av hur jag gjorde den vackra flugan till flask-studenten. Här kommer en klassisk blogg-tutorial i 5 steg så att ni också kan skapa detta hemma! Kom ihåg att ta hjälp av en vuxen om du är under 18 år. Vill även observera att jag göra tutorial-exemplet i helgult, vilket inte var fallet på original-flask-studenten.

1. Ta en bit serpentin, cirkus 15 cm.

2. Knyt en klassisk knut på mitten av serpentinen.

3. Gör en hederlig rosett ovanpå knuten som du gjorde i steg 2.

4. Dra åt rosetten och fixa och trixa.

5. Sista finputsningen! Sen är du är KLAR! HÄRLIGT JOBBAT!


Jubla och dansa

Idag vill jag, Ewster the one and only Queen, stiga åt sidan lite för att istället ge en uns av ära åt två andra människor på denna planet.


IDAG VILL JAG HYLLA SARSTER OCH ANANSTER!
Dessa två wannabe-queens har gått i mina läror under ett år och har idag, under ostrikta former, blivit hyllade och avtackade. En avskedscermoni, som de själva kallade det.

Mitt livstips till er längs livets stigar: Fortsätt gå i mina fotspår.
Eder lärare Ewster

Jag ska dansa tills hjärtat brister

Eran Queen ligger nedbäddad i sängen med konstig huvudvärk.
Ers majestät har även tagit spruta idag.
Och till råga på allt så hade de sagt att Queenen skulle komma en timme för tidigt till jobbet (läs: hedersuppdraget) idag, tänk vad gott jag hade kunnat sova den timman.

Men jag är inte bitter. Inte alls.
Alla tycka-synd-om-gåvor kan ni skicka via mina sekreterare.

RSS 2.0