These words are my heart and soul





Hej mina små älsklingar

Hej gullisar! 

Hoppas ni mår bra och att världen behandlar er väl. Jag bor kvar i mitt 12-våningspalats med utsikt över hela Göteborg. Göteborg vilar säkert under mina fötter och så gör även snart alla nordiska länder. I somras säkrade jag Köpenhamns gator på endast tre dagar. Det är så en Queen jobbar. 

Annars då? Eftersom jag gillar ämnen som cirkulerar omkring mig själv kan jag berätta att följande har hänt i mitt liv:
- Trodde mitt palats drabbats av skadedjur och dess ägg. Googlade på Kungliga Anticimex och fann till min förskräckelse inga svar utan fick bara fler frågor. Det visade sig senare vara min betjänt som tappat ut en näve chiafrön.
- Har även på senaste tiden haft problem med andra ovälkomna gäster här i palatset men i mänsklig form. Alla vill ha sin tugga av Queen E. Har mina bästa säkerhets-folk på detta. 
- Har storslagna planer på att bekosta lite chemtrails över Göteborg för att minska det konstanta nederbördandet. Ni lär märka när detta sker. 
- Annars fortsätter jag att studera omvärlden och dess strukturer för att på enklast möjliga sätt infiltrera och lägga denna värld under mina kungliga fötter. Ett enat kungligt rike. *dreglar suktande av mina framtidsvisioner* 

Ta hand om er där ute. 
Queen Ewster is watching you. Alltid närmare än ni tror.  
XOXO
Queen E. 


RSS 2.0