Philadelphia Update

Hej undersåtarna där borta i kalla Sweden!

Häromdagen var vi, jag och mitt tjänstefolk, på inspektion på ett av alla mina slott här i Staterna. I augusti satte jag Prinsessan Rebecka att vaka över ett av dessa slott, som också fungerar som ett college, här i Philadelphia. Hon brås på sin fabulösa storasyster och sköter det med bravur.

 

 

Annars så hänger vi mest på hotellrummet. Bor man lyxigt vill man ju inte upptäcka staden man besöker. Eller så var det nått med den där orkanen Sandy som kan vara orsaken.

Nu ska jag se Gossip Girl LIVE!
Xoxo
Ewster, Philadelphia, Pennsylvania, USA

 


A First Hello

Hello Sweden!
What's up?!

Detta blogginlägg skrivs direkt från mitt lyxhotellrum på 20:de våningen. Den stora hotellfrukosten har precis ätits och snart ska mina guldtänder borstas. Vi upplever en hel del amerikansk kultur här i Philly: många höga hus, väldigt söt mat och imorgon kommer orkanen Sandy på besök. Undra vad jag kommer drabbas av först: ramla ner från balkongen, supersockerchock eller blåsa iväg? Jag lämnar er här med den funderingen.

American Bye bye
Ewster


Genom luft och över hav

Jag sitter på flygplatsen just nu och väntar på att mitt privat-jetplan ska bli resklart. Jag har skrivit en sång inför den här resan som ett tack till alla er undersåtar som stöttar mig. Om ni tycker den är väldigt lik en annan låt så kan jag meddela att jag skrev den här före GES. Passade på att slänga in lite genustänk också. Sjung med och njut!

Till alla hens jag har försakat
Till alla er som trott
På allting som jag gjort
Vill ni följa med mig västerut?

Till alla hens som korsat Atlanten
Visat att det går
Världen tittar på
Ända från New Dehli till Moskva
När jag gräver guld i USA

 


Ett officiellt grattis

Här på den officiella Queen Ewster-bloggen vill jag, Queen Ewster, officiellt gratulera Prinsessan Madeleine och Herr Chris till deras förlovning med ett officiellt grattis.

http://www.kungahuset.se/kungafamiljen/aktuellahandelser/aktuellt2012oktoberdecember/prinsessanmadeleineochherrchristopheroneillforlovade.5.292a62ce13848168ac52a4e.html?state=showFolder&skip=2&sv.url=12.292a62ce13848168ac52a54&folderId=19.292a62ce13848168ac52a5a

Videon är ju också i en klass för sig. Sen när började kungligheter använda första tagningen, bli osäkra kring vilken månad de förlovade sig i och använda standardinställningarna i typ Windows Movie Maker när de redigerar filmen? Madde och Chris, välkomna till en lektion hos det officiella proffset. Mig alltså.

Officiellt grattis igen!
Officiella Queen Ewster


Some nights

God kväll!

Det är lördag kväll. Då kan man grubbla sig gråhårig på följande fråga: Vad gör drottningar på lördagskvällar?

Vilken tur att du i detta nu läser en expert på detta områdets blogg. En vis drottning sitter vid tangentbordet. Och inte vilken vis drottning som helst utan Queen Ewster herself.

På lördagar kan man gå på galamiddagar, äta snittar och mingla med resten av samhällets elit. Gå på biopremiärer, klippa invigningsband och få gratis plusmeny i biokiosken. Dubba tappra riddare, äta elvarätters och ha hedersplatsen vid middagsbordet.

Eller så kan man ära en av sina allra bästa tjänarinnors 22-årsdagsfest med sin närvaro, åka hem vid 22-tiden på grund av sjukdom och avsluta kvällen med att bestämma vilka skor man ska bära i höst. (Bild kommer snart så ni vet vad ni också ska satsa på i höst.)

Blogg-grattis till dig Jossejosen! Hurra!
Queen Ewster

Searching for silence

Jag är ju bra på det mesta. Eller snarare typ allt. Något som jag är lite extra bra på just nu är följande:

1. Hosta slem
2. Hosta slem
3. Hosta slem
4. Snyta mig
5. Besöka vårdcentralen

Något du känner att du vill bli bättre på? Fråga mig så kommer jag med mer tips!
Eder expert
Queen Ewster
 
Ps. Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åter igen får känna amerikansk mark under fötterna. Hej mitt framtida imperium, snart ses vi!

Kings & Queens

Hej världen!

Idag är det den 15 oktober. Om ni hade levt i det Romerska riket hade ni idag firat en skördefest som heter Oktoberhästen till guden Mars ära.

Men ni slavar ju under EWSTERS RIKE, och just i detta nu sitter jag här och skrattar gott. En gud som heter Mars?! Det har jag ju döpt en av planeterna och en av månaderna till?! HAHAHAHA. De måste vara helt lost i huvudena i det där andra riket!!

Nu hoppas jag att även ni skrattar!
HAHA.
Ewster

Hacka hacka hål hacka hål

Morsning korsning alla landkrabbor!
Mår ni bra? Det gör jag, tackar som frågar!

Idag skriver jag i blöggen för att visa er ett av mina senaste samlarobjekt. Som föreställer mig.


Finns i en affär nära dig.
KÖP!!!!
Queen Ewster

 


Älgjakt

Såhär i älgjaktstider så antar jag att många av er är ute på jakt. Inte bara på bokstavliga älgar utan även på saftiga män och kvinnor därute i människoskogen. Själv är man sugen på att skjuta en 100-taggare. Nån som har sett en? Kommentera så jag vet var jag ska leta! Den som kommer med bästa tipset ger jag en jakttur med Kalle Moraeus (som förövrigt blev svensk mästare i luftgitarr 1984). Exklusivt, javisst! 
 
 
Jägaren aka Queen Ewster

11 Oktoberlober 2012

Det var länge sedan jag delade med mig av mina exklusiva frisyrtips. Som eran enda hårinspiratör kommer jag idag, torsdagen den 11 oktober 2012 att avslöja det senaste inom hårmodet. Jag kallar det rätt och slätt för "luskamsfluffet".

 

 

Du behöver:
1. Hår
2. Misstanke om löss (om du tänker på löss så kommer det börja klia och då är det ju misstanke and the game is on osv...)
3. En luskam, gärna i metall (kan gå med en i plast men den är inte lika effektfull)

Såhär gör du:
1. Kamma håret noga med metallkammen. Hör du knaster ifrån kammen när det dras genom håret så är du definitivt på rätt spår.
2. Fortsätt genom hela håret. Noga. Kom ihåg: ju mer knaster, desto bättre!
3. Gå ut, håll huvudet högt och visa världen hur modern och modemedveten du är.

Allt för mig idag.
Bli snygga nu!
Ewster

 


Hej

En av alla böcker om mig!
En såndär badsparkdräkt är det senaste modet.
Ta lärdom!


Men jaaa!

Ni är många som har hört av er angående mitt förra inlägg och jag ska ge er ett snabbt svar.

Ja, Jörgen är en äldre man.
Men är ni ens förvånade? Ni vet ju att äldre män konstant dras till min närhet?

RSS 2.0